Kontakt oss

Vinje Rør er ei sertifisert VVS Fagmann-bedrift og har sidan oppstarten i 2010 levera tenester og varer av god kvalitet, og opparbeida eit godt omdøme i fagområdet. Me har lang erfaring i bransjen, og er totalt ni tilsette medrekna butikk og administrasjon. Me leverer alt av tenester og varer innan sanitær- og varmeanlegg for private- og næringslivskundar.

Din totalleverandør av vvs

Vinje Rør er ei sertifisert VVS Fagmann-bedrift og har sidan oppstarten i 2010 levera tenester og varer av god kvalitet, og opparbeida eit godt omdøme i fagområdet. Me har lang erfaring i bransjen, og er totalt ni tilsette medrekna butikk og administrasjon. Me levera alt av tenester og varer innan sanitær- og varmeanlegg for private- og næringslivskundar.

Sertifiseringer og godkjenninger

  • Sentral godkjenning

  • VVS fagmann

Ein ideell samarbeidspartner

Om du skal bygge nytt, renovere eller treng hjelp til mindre oppdrag, så har me den riktige fagkunnskapen og dei beste tilboda for å hjelpe deg. Dersom du vel oss som leverandør, ynskjer me å vera ein samarbeidspartner som er løysingsfokusera og levera kvalitet, både på varer og det handverksmessige.

Fornøgde kundar er Vinje Rør sitt mål og drivkraft.

Vinje Rør AS

   Verkstadvegen 18
     3890 Vinje

Åpningstider:

Man-fre: 08:00 - 16:00

hCaptcha